Welkom bij Firma van den Berg N.V.

Sinds meer dan 80 jaar is S.A R. van den Berg een familiaal en beroemde, actieve onderneming id het verkoop van elektrische huishoudapparaten,
groot en klein, in de grootsete merken van de markt.

In onze show-room te Vorst, zult u een team van echte specialisten, die regelmatig op de hoogte zijn van de laatste nieuwigheden, terugvinden.

Zi zullen u met bevoegdheid en professionalisme adviseren, door de tijd te nemen om jullie behoeften te analysren en om de beste oplossingen van de markt te vergelijken.

U kan ook de laaste generaties tv, S-HUD, UHD of LED ontdeken en vergelijken.

Ons team zal u helpen in het keus van u Blu Ray of DVD speler, of nog uw toekomstig fototoestel, GPS, smartphone, tablette,monitor of printer.

Onze grote keus van inbouw toestellen zou u moeten helpen om uw ideale keuken, van het stoom-oven tot aan het damkap, van het kookplaat tot aan het wijbewaarkast, altijd in de beroemdste merken en met de hulp van onze adviseurs.

Een uitgebreide keus in Airconditioning toestellen kan u ook bij ons ook terugvinden.

Gelegen op twee stapen van het Altitude 100 is onze bedrijf open van Maandag tot Donderdag tussen 9:00 - 13:00 en van 14:00 tot 17:30. Op vrijdag zijn wij open tot 18:00.

Goederen die u bij ons koopt kan u direct meenemen of het laten leveren door onz eigen transport team in Brussel.

Onze voorraad wordt regelmatig aangevuld door meer dan 6000 referenties. En als uw geluk niet terugvindt tussen deze referenties, bestellen wij het en laten het zo spoedig mogelijk leveren;

Graag ontvangen wij u in onze show-room.Solden


Nieuwe producten


Promoties